Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon i tre nivåer

BOSE QuietComfort 35 II Black

1045714
  • 20 timers batteritid
  • Høy konstruksjon i solid materiale
  • Google Assisstent for stemmestyrt tilgang til planlegging og spillelister
2 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Bose støyreduserende hodetelefoner, nå med Bose AR – verdens første lydplattform

Den store styrken til Boses støyreduserende hodetelefoner er å la deg fordype deg i musikk, arbeid og alt annet som krever full konsentrasjon. Bose QuietComfort 35 II er trådløse hodetelefoner som lar deg fokusere uten forstyrrende støy fra omgivelsene. Avhengig av miljøet har hodetelefonene tre forskjellige støyreduksjonsmoduser, og med de myke øreputene laget av syntetisk proteinskinn føler du ikke engang at du har dem på deg. Med hele 20 timers batterilevetid er Bose QuietComfort 35 II-hodetelefonene som skal holde tritt hele dagen, skreddersydd for å passe deg.

Fordeler

  • 20 timers batterilevetid
  • Aktiv støyreduksjon med 3 moduser avhengig av miljø
  • Aktivert for Bose AR – verdens første lydplattform
  • Med Google Assisstent for stemmestyrt tilgang til planlegging og spillelister
  • Holdbar konstruksjon

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.