Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Nothing Ear (1)
Artikkelnummer: 1052948

Nothing Ear (1)

Unike true wireless-ørepropper med kraftig lyd og gjennomsiktig design

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • True Wireless hodetelefoner med Bluetooth 5.2
 • Autentisk og presis lyd finjustert av Teenage Engineering
 • Ladeetui med trådløs lading, batterilevetid opptil 34 timer med ladeetuiet
895 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Ear (1) fra Nothing er oppstartene i ekte trådløse hodetelefoner som utfordrer markedet på både lyd, design og pris. Ear (1) er det første produktet fra Nothing og har imponerende egenskaper til en imponerende pris. Opplev kraftig lyd fra høyttalerelementene på 11,6 mm, nyt interferensfri lytting med aktiv støyreduksjon og gled deg over lang batterilevetid med praktisk trådløs lading. Nothing Ear (1) kobles til både iPhones og Android-mobiler med fast pairing slik at du er i gang raskt og kan lytte til favorittmusikken din.

Fordeler

 • True Wireless hodetelefoner med Bluetooth 5.2
 • Autentisk og presis lyd finjustert av Teenage Engineering™
 • Ladeetui med trådløs lading
 • Batterilevetid opptil 34 timer med ladeetuiet
 • Aktiv støyreduksjon stenger ute omgivelsene
 • Ultralav vekt på bare 4,7 gram
 • Tåler vann og svette med IPX4-sertifisering
 • Rask sammenkobling med både iOS og Android
Nothing Ear (1) true wireless headphones with awesome sound from Teenage Engineering

True Wireless-hodetelefon som utfordrer

Ear (1) skiller seg ut på flere nivåer. Den første tingen å legge merke til er den unike designen, med gjennomsiktige utvendige deler på både ladeetuiet og hodetelefonene. Nothing gjorde dette valget for å erkjenne og feire håndverket og den rå skjønnheten i teknologi.

Men Ear (1) er ikke bare en utfordrer på design - de baner også vei for utmerket lyd, stemmegjengivelse og tilkobling, selv uten at man tar prisklassen i betraktning. Hver hodetelefon har dynamiske 11,6 mm elementer og romslig luftkammer, noe som betyr at bass, mellomtone og diskant fungerer på et høyt nivå. Alt er innstilt av audiofile på Teenage Engineering™ med lang erfaring innen lyd.

Med en vekt på bare 4,7 gram, gir hver hodetelefon overlegen komfort med trykkavlastende ventiler, ergonomisk design og flytende silikonørepropper i tre forskjellige størrelser for fleksibel passform.

Nothing Ear (1) er ultralett ekte trådløse hodetelefoner med unik design

Aktiv støyreduksjon

Enten du lytter til en spilleliste med musikk eller favorittpodkasten din, kan det være deilig å unngå støyen fra omgivelsene dine. Når du vil ha fred og ro, slår du på den aktive støyreduksjonen for å stenge ute uønsket bakgrunnsstøy. Like nyttig på turer som på kontoret. Den aktive støyreduksjonen kan også deaktiveres ved anledninger når du vil slippe omverdenen inn igjen. Aktiver gjennomsiktighetsmodus ved å trykke på en knapp, som slipper inn lyd fra utsiden.

Koble enkelt til både iPhone- og Android-mobiler

Nothing Ear (1) er kompatibel med både iPhone, Samsung og andre Android-mobiltelefoner. De kobles til via Bluetooth 5.2 og parer umiddelbart med kompatible Android-enheter. Bare åpne ladeetuiet, trykk på paring og nyt. For innstillinger som EQ, Finn hodetelefonene mine og mer, kan du laste ned den gratis Ear (1) mobilappen som er tilgjengelig for både iOS og Android.

Pause musikk eller video automatisk ved å ta av en hodetelefon. Når du vil tilbake, er det bare å ta på deg hodetelefonen igjen.

Nothing Ear (1) true wireless headphones with active noise cancellation

Klare taleanrop med Clear Voice Technology

Nothing Ear (1) bruker Clear Voice-teknologi og tre mikrofoner av høy kvalitet for å sikre at du høres ut akkurat som deg selv på mobilsamtaler. Mens du snakker, kjører avanserte algoritmer mot millioner av stemme- og lydkombinasjoner (opptil 40 km/t) for å isolere og forsterke stemmen din med bemerkelsesverdig presisjon.

Kraftpakke når det gjelder batterilevetid

Hodetelefonene selv har fem timers spilletid, og du kan nyte opptil hele 34 timer takket være ladeetuiet før du trenger å tenke på lading. Ear (1) lades automatisk opp når du setter dem i etuiet. Selve etuiet lades trådløst med kompatibel Qi-lader eller med kabel via USB-C.

Leveres med

 • Nothing Ear (1) true wireless-hodetelefoner
 • Ekstra ørepropper i tre forskjellige størrelser, S/M/L
 • Trådløst ladeetui
 • USB-C-kabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.