Apple Homepod Mini White 3 Pack
Apple Homepod Mini White 3 Pack
Artikkelnummer: 1055035

Apple Homepod Mini White 3 Pack

3 små smarthøyttalere fra Apple, hvite

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kun litt over 8 cm høy
 • 360-graders lyd som høres like bra ut i alle retninger
 • Pares til flere HomePods for stereolyd eller multirom

Velg farge

3 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Apple HomePod mini er ikke stor, men full av funksjoner og stor 360° lyd som fyller hele rommet. Denne smarthøyttaleren med Siri som integrert smartassistent blir enkelt navet i smarthjemmet ditt som kobles sømløst til de andre Apple-enhetene dine, kan pares med flere HomePods for multiroom-funksjonalitet, og kan til og med fungere som et trådløst intercom-system i hjemmet ditt. Alt er privat og trygt, og det er lett å komme i gang. HomePod mini er intet mindre enn fantastisk.

Fordeler med HomePod mini

 • Kun litt over 8 cm høy
 • 360-graders lyd som høres like bra ut i alle retninger
 • Pares til flere HomePods for stereolyd eller multirom
 • Be Siri om hjelp*
 • Gjenkjenner stemmen til opptil seks familiemedlemmer
 • Administrer alt fra Apple Home-appen
 • Designet for å beskytte dine personlige data
* Siri støtter for øyeblikket ikke norsk i HomePod mini

Stor lyd i lite format

HomePod mini leverer uventet stor lyd for en høyttaler av sin størrelse. Den er under et decimeter bredt og tar nesten ingen plass i det hele tatt på benken eller hyllen, men fyller fortsatt hele rommet med rik 360 graders lyd som høres fantastisk ut fra alle vinkler. Den lille, men kraftige Apple S5-chipen muliggjør velberegnet lyd som behandler komplekse algoritmer i sanntid, noe som gir deg balansert, finjustert lyd på hvilket som helst volum.
Apple Homepod mini

Spør Siri

"Hey Siri, play som ballads from the 80s". "Hey Siri, add flour to the grocery listl. "Hey Siri, find my iPhone". Siri er din intelligente assistent som setter HomePod mini i sentrum av familiens aktiviteter. Enten du trenger en hånd med en rekke daglige oppgaver, ønsker enkel kontroll over smarthjemtilbehøret ditt eller bare vil høre favorittlåten din – bare spør Siri.

Siri i HomePod mini er for øyeblikket ikke tilgjengelig på norsk, men kan blant annet brukes på engelsk, tysk og fransk. Du kan fortsatt kontrollere Homekit på norsk via iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch.

Bruk HomePod mini som multiroom og Intercom

HomePod mini fungerer sømløst og sømløst med Apple-enhetene dine. Svar på et innkommende anrop fra iPhone, lytt til musikk på Mac-en eller oppgrader TV-opplevelsen ved å ta lyden fra Apple TV til neste nivå – alle kobles til HomePod mini. Med flere HomePod minihøyttalere i huset kan du ha et tilkoblet lydsystem for hele hjemmet. Be Siri om å spille av en sang hvor som helst eller forskjellige sanger i hvert rom. HomePod mini er også kompatibel med HomePod for multiroom- og Intercom-funksjoner. Hvis du vil ta et nytt steg opp med homepod mini, kan du lage et stereopar. To HomePod minihøyttalere sammen i samme rom skaper venstre og høyre kanal for en oppslukende soundscape.
Med mer enn én HomePod i huset kan du enkelt kommunisere med familiemedlemmene dine med stemmen din, uten å rope, via Intercom. Be Siri sende meldingen din til hele huset eller til individuelle rom - og alle kan enkelt svare.

Siri kjenner deg igjen

Siri kan gjenkjenne stemmene til opptil seks forskjellige familiemedlemmer på HomePod mini – og skape en personlig opplevelse for hver person. Så musikkfaren hører når han ber om noe han vil ha, er helt annerledes enn det barna hører når de spør. Og med personlige forespørsler kan Siri gjenkjenne en bestemt stemme og videresende denne personens informasjon fra iPhone-apper som Meldinger, Kalender, Påminnelser og Kontakter.

Ask Siri in Apple Homepod mini

Leveres med

 • HomePod mini
 • 20 W strømadapter
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen