Lydopptak og lydproduksjon

Hvis du trenger produkter for lydopptak og produksjon, finner du de her. Vi har alt av lydopptakere, miksebord, lydkort og studioutstyr for alle forskjellige nivåer, både for nybegynnere og for profesjonelle produksjoner. Vi har også elektroniske synther og samplere for deg som ønsker å lage din egen musikk og lyd. Vi samarbeider med de største merkene innen lydopptak og produksjon, for eksempel Focusrite, Mackie, Teenage Enginering, Zoom og mange flere. Kjøp direkte på nettet eller besøk oss i butikken og få personlig hjelp fra vårt kunnskapsrike personale.

176 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Lyd
Filtrering
Varemerker
Farge
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.