Lydopptak og lydproduksjon

Hvis du trenger produkter for lydopptak og produksjon, finner du de her. Vi har alt av lydopptakere, miksebord, lydkort og studioutstyr for alle forskjellige nivåer, både for nybegynnere og for profesjonelle produksjoner. Vi har også elektroniske synther og samplere for deg som ønsker å lage din egen musikk og lyd. Vi samarbeider med de største merkene innen lydopptak og produksjon, for eksempel Focusrite, Mackie, Teenage Enginering, Zoom og mange flere. Kjøp direkte på nettet eller besøk oss i butikken og få personlig hjelp fra vårt kunnskapsrike personale.

273 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Lyd
Varemerker
Farge
Yttermål bredde
Yttermål høyde
Yttermål dybde
Materiale
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.