Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio
Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio
Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio
Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio
Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio
Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio
Artikkelnummer: 1042277

Røde RodeCaster Pro produksjonsstudio

Portabelt podcaststudio for alle typer produksjoner

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Fire mikrofoninnganger
  • Mange tilkoblingsmuligheter
  • Pads for lydeffekter og jingler
5 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Røde RØDECaster Pro podcastmixer

Med fire mikrofonpreamper av høy kvalitet og opptaksfunksjon i enheten via microSD-kort, er RØDECaster Pro verdens første fullt integrerte produksjonsstudio for podcast. Koble enkelt til dynamiske eller kondensatormikrofoner, mobiltelefonen via Bluetooth eller 3,5 mm TRRS-kabel eller annen enhet via USB-C-kontakten. Enten du er i startblokken eller er en erfaren podcaster, passer RØDECaster Pro inn i alle typer arbeidsflyter.

Fordeler

Fire mikrofoninnganger

RØDECaster Pro har fire innganger på enheten for mikrofoner via XLR-kontakt, med fantommating +48V for kondensatormikrofoner. Forsterkere på enheten er klasse A-type for å gi deg høyest mulig kvalitet på opptakene.

Mange tilkoblinger

Innganger og nivåkontroller for 3,5 mm TRRS (mobiltelefon eller annen smartenhet), bluetooth og USB er tilgjengelig på enheten, slik at du kan koble til alle enhetene dine for lydavspilling eller inkludere telefon- eller Skype-anrop i podcasten. RØDECaster Pro har også en mix-minus-funksjon for å lese og slukke ekko som oppstår under telefonsamtaler.

Pads for lydeffekter og Jingles

Åtte fargekodede trigger-pads lar deg spille av forhåndsinnspilte jingler eller lydeffekter for å løfte nivået på podcasten ytterligere. Du programmerer pads via den medfølgende programvaren på datamaskinen.

Innebygde effekter og berøringsskjerm

RØDECaster Pro inkluderer kompressor, limiter og noise-gate samt APHEX Exciter på mikrofonkanalene for å gi deg best mulig lyd. Den innebygde berøringsskjermen lar deg enkelt justere innstillingene og bruke EQ-forhåndsinnstillinger for å best forme lyden i henhold til taleren.

Fire hodetelefonutganger

Med fire hodetelefonutganger, slik at alle gjestene dine kan høre seg selv, er det ikke behov for en egen hodetelefonforsterker. I tillegg har alle utganger separate volumkontroller slik at hver person kan ha sin egen mix, noe som ikke er tilgjengelig på standard hodetelefonforsterkere.

Opptak på microSD-kort

Med opptak på lagringsmedier trenger RØDECaster Pro aldri å være koblet til en datamaskin eller annen enhet, noe som gjør det ekstremt enkelt å administrere og raskt komme i gang med.

Leveres med

  • Strømforsyning
  • 2 meter USB-A til USB-C-kabel
  • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.