Kompakt lydopptaker med avanserte funksjoner

Zoom Zoom H2n Handyrecorder

318236
  • Opptak med mikrofonkonfigurasjon XY eller MS
  • Støtte for lydbilde opptil 360°
  • Flere smarte innebygde funksjoner
1 689 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Zoom H2n Handyrecorder
Zoom APH-2n tilbehørspakke for H2n
Mini Tripod Stand
2 507 NOK
Zoom H2n Handyrecorder
Zoom HS-1 kamerasko for H1, H4n
Nettadapter AD-17 for R8/H6/Q4/H2n/H1/Q2HD/Q2n/
2 097 NOK
Zoom Handy Recorder H2n
Med en enorm bredde og enkel bruk i svært smidig format ble H2 raskt en klassiker. Nå kommer oppfølgeren - H2n! Og prestasjonen er maksimert:
Nye H2n har samme suverene mikrofoner som sin storebror H4n, og spiller inn i 90° XY stereo eller MS-stereoformat (Mid-Side). Takket være denne teknikken kan man kontrollere stereobildet helt opp til 360°, med en utrolig lydkvalitet og med en utrolig lydkvalitet opp til 96 kHz/24-bit wav eller i mp3-format med en bitrate på opp til 320 kbps.

Nytt design
H2n har fått et nytt, stilrent blanksvart design.. Et nytt, større LCD display på 128 x 64 piksler gir en svært tydelig oversikt. Takket være kun en opptaktsknapp på  forsiden, og et stabilt, analogt kontrollhjul på siden har du full kontroll over dine justeringer uten en rekke småknapper du kan snuble i. Enkelt og tydelig!

Økt prestasjon
Batteritiden er økt til over 10 timers brukstid, noe som gjør H2n enda mer fleksibel i bruk. Også minnekapasiteten er økt med opp til 32 GB (SD/SDHC), noe som gir en opptakstid på på opp til 50 timer (PCM 44,1 kHz/16bit) eller 555 timer i MP-3 format (128 kpbs). For enda raskere overføring av filer er H2n utstyrt med en USB 2.0 High Speed anslutning.

Mer for pengene
Steinbergs Wavelab LE7 redigeringsprogram og 2 stk AA-batterier medfølger uten ekstra kostnad

Funksjoner
Lo-cut Filter, Compressor/Limiter, Auto Gain, Pre-Rec, Auto-Rec, Tuner, Metronome, Variable Speed Playback, Key Control, A-B Repeat, File Dividing, Normalize, MP3 Post-Encode, Track Marker, Surround Mixer.

Tilkoblinger:
Mic/Line Input: 1/8" (3,5mm) Stereo phone Jack
Phones/Line Output: 1/8" (3,5mm)
Stereo phone Jack
USB: mini B-type 2,0 High Speed Jack
Jack for nettadapter (tilvalg)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.