Digitalpiano

Digitalpiano kan lett forveksles med forgjengeren elpiano, som hadde en helt annen teknologi. Et digitalpiano er laget for å etterligne et akustisk piano og har et klaviatur i full størrelse med blyvektede tangenter som slår på strenger, akkurat som vanlige pianoer. Vi har digitalpianoer fra velkjente Roland. Kjøp digitalpiano direkte på nett med rask levering.

8 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Synth & keyboard
Filtrering
Varemerker
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.