Midi-keyboard

Et MIDI-keyboard kan se ut som et synth eller elektrisk piano, men det er et fysisk klaviatur for digital musikkoppretting. Koble MIDI-keyboardet til din datamaskin/DAW via USB og lag musikk med musikkprogramvare. Vi har mindre, bærbare MIDI-keyboard med 25 tangenter og opptil klaviaturer i full størrelse med 88 taster. Kjøp på nettet eller besøk oss i butikk.

8 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Synth og keyboard
Filtrering
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.