Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ljudmixer EFX 12

Soundcraft Ljudmixer EFX 12

312134
5 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Soundcraft EFX 12
Soundcraft EFX-serien kombinerer alle funksjoner i den populære Soundcraft EPM mixeren med innebygd 24-biters og digital Lexicon effektprosessor.

Soundcraft EFX mixeren bruker samme prosessor AudioDNA som i mange Digitech og Lexicon utstyr inklusive den høyt respekterte Lexicon MX400 prosessoren. Med over 35 års erfaring er Lexicon navnet synonymt med de beste reverbene og behandling innen bransjen. Dette gir deg en høy kavlitet som normalt ikke finnes i en konsoll på dette prisnivået.

Finnes i 8 eller 12 mono inputvarianter, begge med 2 stereokanaler og en effekt på hver kanal. Det finnes 32 effekter å velge mellom. 3 effekter parameter kontroller. Tonevekten på Soundcraft EFX er meget karfatig på kvalitet og lyd med en lettforståelig kontrollflate.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.