Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ljudmixer EPM 6

Soundcraft Ljudmixer EPM 6

312131
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Soundcraft EPM 6
EPM- serien er en i rekken av nye mixebord i den større Soundcraft familien.

Med EPM kommer man høyest i kvalitet/pris der mic-preampene er hentet direkte fra Soundcrafts GB- & LX7ii mixebord som er en betydelig dyrere serie. Dette gjør at du har en 55db gain range og forbløffende 22db headroom. Alla komponenter er overflatemonterte og kun dyre komponenter er brukt for å få en konsoll som holder lenge og har suveren lyd. Selvfølgelig har du true 48v phantom-mating i mixeren.

Et unikt feature er PEAK lampen for hver kanal. Den leter etter peaksignaler over hele kanalstrippen og lyser sterkere og svakere avhengig av hvor mye kanalen overbelastes.

Monitorkanalene og hodetelefonutgangene jobber parallelt slik at sangeren kan høre i hodetelefonen mens teknikeren hører på monitorene.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.