Mikrofon Beta 58A

Shure Mikrofon Beta 58A

1029733
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dette er den ultimate, dynamiske vokalmikrofonen. Beta58 har superkardiod karakter for maksimal forsterkning for feedback, og tåler et veldig høyt lydtrykk. Den er blitt designet for maksimal proximity-effekt for sang nær mikrofonen. Beta58 har en neodymiummagnet for et godt forhold mellom signal og støy. Bruksområdene inkluderer vokal, koring og tale.
Frekvensområde: 50-16000Hz

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.