Hodebøylemikrofoner

En headsetmikrofon er en liten myggmikrofon som er plassert bak hodet eller rundt øret, slik at mikrofonen slutter nær munnen og gir deg en håndfri installasjon med full frihet på scenen for å holde tale, synge og bevege seg fritt. Vi har hodetelefonmikrofoner fra kjente merker som Sennheiser, Røde og DPA med flere. Kjøp direkte online med rask levering.

22 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.