Kameramikrofoner

Ved å legge til en kameramikrofon i utstyret ditt, kan du enkelt øke kvaliteten på hele filmopptaket. Vi har mange mikrofoner for film-, video- og systemkameraer som er montert i tilbehørs- eller blitsskoen og gir bedre lydopptak. Vi har kameramikrofoner fra kjente merker som Røde, Sennheiser, Canon og Deity.

33 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.