Deity V-Mic D3 Pro
Deity V-Mic D3 Pro
Deity V-Mic D3 Pro
Deity V-Mic D3 Pro
Artikkelnummer: 1042764

Deity V-Mic D3 Pro

Smart kameramontert mikrofon med innebygd mikroprosessor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Nivåjustering på enheten
 • Innebygd lo cut-filter
 • Rycote Shock Mount
3 835 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Deity D3 Pro shotgunmikrofon

Kameramontert mikrofon fra Deity med flere smarte funksjoner. V-Mic D3 Pro registrerer hvilken enhet du kobler det til og justerer signalet digitalt, slik at du ikke trenger å tenke på adaptere eller andre kompliserte tilkoblinger. Koble til og ta opp!

Fordeler

 • Smart kameramontert mikrofon med innebygd mikroprosessor
 • Nivåjustering på enhet
 • Innebygd lo cut filter
 • Rycote Shock Mount

Smart mikrofon

V-Mic D3 Pro er utstyrt med en mikroprosessor som leser hvilken enhet du kobler det til og automatisk justerer signalet, noe som betyr at du ikke trenger å bruke adaptere mellom enheter, alt som trengs er en 3,5 mm inngang, og mikrofonen ordner resten.

Nivåjustering på enheten

På V-Mic D3 Pro er det en kontrollknapp for trinnløs nivåjustering med +20dB nivå gain. Dette gjør at du enkelt og raskt kan få kontroll over lydnivået, uten å måtte dykke dypt inn i kameraets menyer.

Det integrerte, oppladbare batteriet lar deg ta opp lyd i 51 timer. En automatisk standby-funksjon slår av mikrofonen når den ikke har vært i bruk på 15 minutter. Den kan lades opp fullt på to timer i tilfelle den går tom.

Innebygd lo cut filter

Med et innebygd lo cut-filter med to frekvenskutt, ett ved 75 Hz og ett ved 150 Hz, kan du korrigere frekvenser på stedet mot uønskede frekvenser, med et enkelt knappetrykk.

Rycote Shock Mount

D3 Pro leveres med en shock mount fra Rycote som er skreddersydd for D3 Pro. Fjæringen lar deg tilpasse mikrofonen på kameraet akkurat som du ønsker å ha den og hjelper deg med å sentrere mikrofonen, for eksempel hvis du har kamera og mikrofon montert på gimbal.

Leveres med

 • V-Mic D3 Pro
 • 3,5mm TRRS til TRRS Smart Cable
 • Rycote Lyre Justerbar HotShoe Mount
 • Vindbeskytter
 • Bag
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK