Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre

Røde Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre

1006212
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre
SC4 TRS til TRRS Adapter
Rycote Hot Shoe Extension 10cm
1 458 NOK
Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre
Batteri 522 9V / 6LF22 Ultra Plus
Mini Boompole, Mikrofonbom
1 688 NOK

Røde Videomik
Røde VideoMic er en profesjonell retningsbestemt mikrofon. Basert på den nyeste teknologien i filmindustrien er VideoMic designet spesielt for å brukes med digitale videokameraer og speilreflekskameraer. Egenskaper som lavt støynivå og uvanlig stor båndbredde for størrelsen. Ultralett, kraftig ABS-konstruksjon.Drives av et standards 9-voltsbatteri (ikke inkludert). Switch for høypassfilter eliminerer uønsket rumlig og alvbass. LED-indikator ved lavt batterinivå. VideoMic passer til alle kameraer som har standard hot-shoe-feste. Lyden overføres vi 3,5mm mini-jack.

Leveres med:
Pop-filter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.