Vindhetter og Popfilter

En vindhette eller et popfilter, er plassert på mikrofonen for å forhindre at poppelyder fra harde konsonanter som P, B og F eller blåser lyder fra S og H treffer mikrofonmembranen og forårsaker forstyrrelser i lydopptaket. En vindhette består ofte av formet skumplast, men kan også være i aluminium eller metall, og popfilter er tynt stoff festet til en ramme. En vindhette forringer ikke kvaliteten på lyden. Se våre vindhetter her og kjøp direkte på nettet.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK