Invisilav Lavalier mount 3Pk

Røde Invisilav Lavalier mount 3Pk

1010379
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Røde Invisilav Lavalier mount 3Pk Feste for minimikrofon Røde InvisiLav brukes til diskrét oppmikking av Røde SmartLav eller Røde Lavalier. Den myke konstruksjonen absorberer støt og vibrasjoner mens den flate, brede konstruksjonen gjør den lett å montere slik at den usynliggjøres. Den kan brukes til en eller to mikrofoner og festes enten direkte på huden eller til klær evt andre tekstiler.
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.