Rycote Triangular Black Mic Flag

Rycote Rycote Triangular Black Mic Flag

322126
239 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Profesjonelt mikrofonflagg for journalister og TV Rycotes Mikrofonflagg er laget av solid støpt plastikk og bruker gummilameller for å festes på mikrofon istedenfor sårbar skumgummi, hvilket gjør at flagget sitter godt på mikrofoner fra 19 til 38mm i diameter. Passer de fleste mikrofoner Med alle gummilameller montert passer flagget mikrofoner med diameter 19 til 32mm. For å montere på mikrofoner opp til 38mm kan brukeren enkelt ta ut de sorte lamellene, som gir mer plass i åpningen. Bli sett, vis frem varemerket ditt eller dine sponsorer Rycotes mikrofonflagg er solide og lette, kun 87g. Hver av sidene har plass til en printet logo på 89.5 x 48mm, stort nok til å bli sett på TV eller web.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.