2,5-, 3,5- og 6,3 mm-kabler

Hodetelefonkontakt, tele og mini tele, telejack, teleplugg, TRS og TRRS... Det er mange navn på de vanligste kontaktene innen lyd. Telepluggene finnes i tre forskjellige størrelser; 2,5 mm, 3,5 mm og 6,3 mm og de brukes til hodetelefoner, mikrofoner, mobiltelefoner og lydopptakere men også lydutstyr som miksere og instrumenter. Hos oss i SP finner du et stort utvalg av 2,5, 3,5 & 6,3 mm kabler i ulike lengder og varianter for alle behov. Kjøp lydkabel med teleplugg direkte på nett eller besøk oss i butikk.

Filtrering
Oslo Grand Opening
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen