Pop-filter PF-03

Pulse Pop-filter PF-03

1020908
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Klarere stemmeopptak med pop-filter
Dette pop-filteret har to lag og beskytter din mikrofon fra forstyrrende "pop"-lyder. Dette er et must for deg som spiller inn sang men pop-filtret fungerer også veldig bra til broadcast og video. Den "poppende-lydent, plosives, dukker opp ved visse harde konsonanter som P og T der luften beveger seg raskt fra din munn til mikrofonen..

Bortsett fra å laget et klarere og mer ekte stemmeopptak fanger pop-filtret også opp spytt, som  forlenger mikrofonens livstid.

Kan festes på alle standard-mikrofonstativ.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.