Link TX-M2, trådløs håndmikrofon

Røde Link TX-M2, trådløs håndmikrofon

1040569
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Röde Link TX-M2, trådløs håndmikrofon

En høykvalitativ trådløs håndmikrofon produsert for profesjonell lydinnspilling. Kan brukes sammen med bl.a. Røde Link Filmmaker Kit.

Fordeler

  • Strømforsynes av et oppladbart LB-1 Lithium-Ion batteri
  • Kondensatormikrofon av høy kvalitet
  • 10t batteritid

10t batteritid

Håndsenderen TX-M2 drives av et Li-ion batteri, men kan også bruke 2 stk AA-batterier. Batteritiden ved bruk er ca 10 timer.

Leveres med:

  • Røde Link TX-M2
  • LB-1 batteri

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.