Godox Blits V1 Canon
Godox Blits V1 Canon
Godox Blits V1 Canon
Artikkelnummer: 1050430

Godox Blits V1 Canon

Kraftig kamerablits med rundt blitshode, Canon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rundt blitshode gir pen og naturlig spredning av lyset
 • Monter den på kameraet eller bruk den sammen med blitssender
 • Kraftig kamerablits på 76 Ws, blitsautomatikk og god batteritid

Velg varemerke

2 562 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Godox Speedlight V1 er en ekstremt kompakt kamerablits som også kan brukes som studioblits. Den har et rundt blitshode som gir fin og naturlig spredning av lys kombinert med automatisk zoom. Takket være det innovative magnetiske hodet kan du enkelt feste lysformere eller tilbehør etter eget valg. Oppdag mulighetene med å fotografere med en høykvalitetsblits med gjennomtenkt design.

Fordeler

 • Rundt blitshode gir fin og naturlig spredning av lys
 • Monter på kameraet eller bruk med blitssendere
 • Kraftig kamerablits på 76 Ws og sjenerøs batterilevetid
 • Fungerer med sendere eller andre blitser fra Godox
 • Kraftig batteri som gir opptil 480 blink på en lading
 • Automatisk blitsstyrke gjør arbeidet enklere
 • High speed sync lar deg fotografere med raske lukkertider

Oppdag mulighetene til Godox V1

Godox V1 er en moderne blits som har en lettlest LCD-skjerm som gjør at du raskt og enkelt kan se innstillingene. Du kan rotere V1-blitshodet med 330 grader horisontalt og det kan vippes 120 grader opp og ned, noe som gir deg muligheten til å sprette blitslyset i tak, vegger eller reflekterende skjermer. Du kan enkelt justere blitsstyrken i 10 trinn, eller du kan la den automatiske blitsen gjøre det for deg (TTL). Godox V1 er veldig kraftig å være en kamerablits, med maksimal styrke på 76 Ws. Blitsens varighet (flash duration) varer fra 1/300s til 1/20000s (t.01) avhengig av styrken du bruker, dette gir deg gode muligheter til å fryse bevegelser og få virkelig skarpe bilder.

Godox V1 monterad på en Canon EOS R5

Trådløst X-system – radiosystem som samler alle Godoxprodukter

Godox V1 er utstyrt med 2,4 G Trådløse X-systemer som gir en rekkevidde på opptil 100 meter. Dette systemet gjør blitsen kompatibel med mange tilbehør som sendere og flere andre blitser fra Godox. Dette lar deg starte med en V1 og deretter fortsette å utvide systemet, så de "snakker" med hverandre. Blitsen kan også settes opp som tradisjonell master, slave eller off. Godox V1 har også 4 hovedgrupper, 5 slavegrupper og 32 kanaler.

Batteri utviklet for ytelse

Godox V1 drives av et utskiftbart litium-ion-batteri med kapasitet på 2600 mAh. Batteriet har en fulladet kapasitet på ca. 480 blink med full effekt med en blitsladetid på 1,5 sekunder. Batteriet lades enkelt via USB-C-tilkoblingen, og du kan alltid skaffe flere batterier for alltid å være klar. Blitsen slås automatisk av etter 90 sekunder for å spare batteristrøm, og hvis du bruker Godox V1 som slave, vil dette skje etter 60 minutter – slik at du kan fotografere så lenge som mulig.

Ta blitsen av kameraet – en verden av muligheter

Denne kamerablitsen er ikke bare en kamerablits, men du kan også få en blitssender som lar deg bruke blitsen som en bærbar studioblits på batteri. Dette gir deg gode muligheter til å kunne jobbe med blitslys på en helt annen måte, akkurat som i et studio. Hold den i hånden eller monter den på et lysstativ sammen med en lysformer. Nå har du et bærbart fotosstudio med stort potensial. Sjekk ut passende tilbehør for å finne utvalgte produkter som er perfekte for din Godox V1

Leveres med

 • Godox V1
 • Li-ion-batteri
 • Lader
 • USB-lader
 • USB-kabel
 • Stativ for blits
 • Etui
 • Manual

OBS. Blitsen passer til de fleste Canonkameraer med unntak av 2000D, 4000D, 250D og andre kameraer som mangler midtstift. Kontroller ditt kameras manual for å se om den støtter vanlige kamerablitser.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.