Captur module pro

Hähnel Captur module pro

1018866
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Øk mulighetene på din Hähnel Captur med en Module Pro

  • Utbyggbar med tredjepartssensorer
  • Opp til 100m rekkevidde

Module Pro øker dine kreative muligheter når du avfyrer blitser koplet til Capture ved hjelp av Module Pros innebygde bevegelse-, lys- og lydsensor samt en AUX-inngang for tredjepartssensorer som for eksempel trykksensorer. I Module Pro-pakken inngår også Module IR, som utløser kameraet eller blitsen når IR-strålen blir brutt. Den egner seg derfor godt til å fryse bevegelser.

Koples trådløs til Hähnel Capture for å trigge kameraet og blitsene dine. (Hähnel Capture selges separat).

"Light"
Fang plutselige endringer i lyset med Module Pro. Glimrende for å fotografere lyn og fyrverkeri. Den innebygde lyssensoren kan utløse kameraet eller blitsen når lysnivået går over eller under det nivået du har stilt den inn på.

"Infrared"
Bruk den infrarøde strålen for å fange en bevegelse som ellers ville vært omtrent umulig å fange. Still inn kameraet på å utløse når noe bryter den infrarøde strålen. Lar deg fotografere ville dyr, sport, eller hvorfor ikke en vanndråpe som faller mot vannflaten. For å få det aller beste resultatet kan du finjustere hvor lang forsinkelse du vil ha med presisjon ned til hundredeler av et sekund.

"Laser"
Lasersensoren fungerer akkurat som IR-sensoren, men på større avstand. Bruk for eksempel en laserpeker (selges separat) for å lage en stråle der kameraet utløses så fort strålen brytes.

"Sound"
Med lydsensoren på Module Pro kan du utløse kameraet eller blitsen når glass knuser, når en ballong sprekker eller når en blir kjører forbi - eller en rekke andre lyder.

Timelaps
Module Pro gir deg store valgmuligheter for hvordan du vil at intervallene for bildene skal tas så du senere kan sette dem sammen til en fantastisk timelapsfilm.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.