Blitsbouncer til FC-26C til Nikon SB-800

JJC Blitsbouncer til FC-26C til Nikon SB-800

1021893
139 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sony HVL-FH100, HVL-F1000Med en diffuser får du betydelig mykere blitslys. Med diffuser på bør blitsen stilles 45 grader opp mot taket for best effekt. Den kan også stilles rett opp for å f.eks. fylle ut en vidvinkel.

Passer til følgende blitser:

  • Nikon SB-800, SB-50DX, SB-80DX
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.