Ljuslåda Color Frame 01 med dimmer

Just Normlicht Ljuslåda Color Frame 01 med dimmer

1007871
10 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lysskap med dimmefunksjon for softproof av utskrifter. Just Normlicht Color Frame 01 Dimmer er en innstegsmodell for deg som vil lage avansert softproof. Svært enkel å montere og plassere på arbeidsplassen, takket være kompakt størrelse.

Takket være dimmerfunksjonen kan lysskapet justeres for å tilpasses bildeskjerm eller for utskrift mm. Når ikke Color Frame 01 brukes slås den enkelt sammen, lik en laptop, og løftes vekk med håndtaket i toppen. Ved behov kan sidevegger monteres (ekstra tilbehør), noe som da skaper et ytterligere kontrollerbart miljø.

- Kompakt sammenleggbart design med håndtak i toppen
- Multi-volt
- Sidevegger finnes som ekstra tilbehør
- Dimmerfunksjon
- Lysrør 2x18W
- Arbeidsoverflate: 34x46cm
- Yttermål: 51x54x26 cm

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.