Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bomarm EFC0506 inkl sandsekk til Electra

Electra Bomarm EFC0506 inkl sandsekk til Electra

1034996
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kraftig bomarm i stål

En bomarm brukes når du vil kunne belyse fra en litt annen vinkel, og trenger å komme til bedre med lyssettingen din enn hva du kan gjøre med et tradisjonelt belysningsstativ.

Bomarmen er hele 2,5 meter lang i sin lengste modus, og er utstyrt med en flyttbar 2 kg motvekt som gjør det enkelt å få bommen stabil og sikker. Lengst ut på bomarmen sitter er 3/8" gjenget blitsfeste, og bommen festes på samme måte i toppen på et vanlig belysningsstativ.

Sandsekken kan fylles med opp til 8kg (Sand ikke inkludert)

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.