Godox LEDP260C + Oppbevaringsveske CB-13
Artikkelnummer: 1050699

Godox LEDP260C + Oppbevaringsveske CB-13

LEDP260C + Oppbevaringsveske CB-13

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lysstyrke på 2 200 Lux (0,5m)
  • Justerbar effekt og fargetemperatur mellom 3300-5600K
  • Bakgrunnsbelyst LCD-skjerm på baksiden av panelene

Velg variant

1 289 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ultratynt LED-panel med mykt og flimmerfritt lys

Ultratynt LED-panel med konstant og flimmerfritt lys. Et stort område på 33x20,5 cm gir et mykt lys som kan justeres både i styrke og fargetemperatur, slik at du kan tilpasse lyset til motivet og omgivelsene. På baksiden er det et display hvor du enkelt kan se og justere innstillingene dine. I tillegg til justeringer på baksiden kan du også kontrollere innstillingene på LED-panelet via fjernkontroll (ekstra tilbehør).

Fordeler

  • Stort lysflate på 33x20,5cm
  • Justerbar effekt og fargetemperatur mellom 3300-5600K
  • Bakgrunnsbelyst LCD-skjerm på baksiden av panelet
  • Kan drives av strømnettet eller batterier

LED-belysning som kan tilpasses omgivelseslys

Godox P260C LED-belysning med variabel fargetemperatur, som lar deg justere fra varmt til kaldt lys for å matche omgivelsene dine. Lyset er helt flimmerfritt og egnet for foto-, film- og videoproduksjon. LED-lyset har en lysstyrke på opptil 2200 Lux på 0,5 meter som gir gode muligheter til å belyse objektet eller individet.

Belysningen har justerbar effekt mellom 10-100 % og radiokontroll (433 MHz) via fjernkontrollen RC-A5 (ekstra tilbehør) for å gjøre det enkelt å justere styrken enten du er foran eller bak kameraet. LED-belysningen leveres med en tilbar stativbrakett slik at du kan montere den på for eksempel et lampestativ, en bom eller annet tilbehør med en 16mm feste.

Leveres med

  • Godox LEDP260C LED-panel
  • Stativbrakett for lampestativ eller bom 5/8"
  • Ac Adapter 230V

MERK! Batterier som kan drive LED-panelet er ikke inkludert, to batterier er nødvendig for å drive panelet.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.