Godox Studioblits QT400IIIM
Godox Studioblits QT400IIIM
Godox Studioblits QT400IIIM
Godox Studioblits QT400IIIM
Godox Studioblits QT400IIIM
Godox Studioblits QT400IIIM
Artikkelnummer: 1053947

Godox Studioblits QT400IIIM

Profesjonell studioblits med HSS og raske brenntider, 400 Ws

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ta bilder på opptil 20 bilder per sekund
 • Frys bevegelser med raske brenntider – opptil 1/29 600s
 • Ta bilder med raske lukkertider på opptil 1/8 000 – High Speed Sync
5 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox QT400IIIM gir deg profesjonell kvalitet og gir deg som fotograf alle muligheter for raske brenntider, ladehastigheter og stabil fargetemperatur. Godox QT400IIIM har High Speed Sync, maskeringsmodus og et LED-innstillingslys – alt for å gjøre fotograferingen enklere.

Fordeler

 • Ta opptil 20 bilder per sekund
 • Raske ladetider - 0,01–0,9s!
 • Frys motivene dine når de er i bevegelse - raskeste brenntid opptil 1/29 600s
 • Ta bilder med raske lukkerhastigheter på opptil 1/8 000s - High Speed Sync
 • Stabil fargegjengivelse - perfekt for produktfotografering
 • Enkel å justere styrken med presis kontroll
 • 40 watt LED-innstillingslys (1-100 %)
 • Innebygd 2,4G trådløs mottaker - Kompatibel med X1, X2 og Xpro Flash-sendere

Raske brenntider og stabil fargegjengivelse

QT-serien fra Godox er et meget kapabelt system med profesjonelle funksjoner og raske ladetider. Du kan justere blitsen fra når du stiller blitsen på full styrke (1/1) ned til minimumsstyrken på 1/256. Ved lavest mulig effekt har du direktelading og en brenntid på 1/29 600s, så du trenger aldri å vente på at blitsen skal lades under fotografering på lav effekt. Brenntidene reduseres ved blink jo mer du øker effekten, Godox QT400IIIM har en brenntid (t0.1) på 1/29 600 ved laveste effekt opp til 1/670s ved maksimal effekt.

Frys bevegelser med raske brenntider
Med raske brenntider (speed) eller High Speed Sync kan du fryse bevegelser ved hjelp av blitsen.

Fire forskjellige opptaksmoduser - Normal, hastighet, High Speed Sync og multi

Normal

Du kan velge å fotografere i normal modus, som gir deg optimal fokus på riktige farger med en stabil fargetemperatur på 5600K (+/- 200K - industristandard), som er perfekt når du ønsker et konsistent resultat om og om igjen.

Speed

Trenger du ekstreme brenntider og hurtiglading, er det hastighetsmodus (speed) som fokuserer på å generere raske ladetider og brenntider ved å prioritere dette i tillegg til fargestabiliteten (51200–9500K). I denne modusen fryser du bevegelser ved hjelp av blitsen.

High Speed Sync

Fotograferer du i lyse omgivelser, med liten dybdeskarphet (stor blenderåpning, f /) eller trenger du å bruke raske lukkerhastigheter? Da bør du bruke High speed sync-modus som gir deg muligheten til å fotografere med lukkerhastigheter på opptil 1/8 000s. I denne modusen fryser du bevegelser med kameraets lukkerhastighet.

Multi-flash modus

Denne modusen lar deg lage bilder av bevegelse, for eksempel en danser som mottar flere blink under samme eksponering, som ser ut som danseren beveger seg i bildet ettersom danserens bevegelse og silhuett multipliseres i bildet.

Danser fotografert med Godox QTIIIIM-serien i Multiflash-modus
Multimodus lar blitsen avfyres flere ganger under samme eksponering for å fange motivet flere ganger i samme bilde.

Innebygd radiosystem

Med det innebygde radiosystemet styrer du blitsintensitet, innstilling av lys og gruppering, samt aktivering av blitser. Den innebygde mottakeren er tilpasset X1, X2 og Xpro blits sendere (ikke inkludert, se egnet tilbehør. Du kan også bruke 3,5mm kontakten for tilkobling til andre triggersystemer. Blitsen har også en optisk slave funksjon.

Intuitivt LED-panel for kontroll

QT400III har et enkelt og intuitivt bakpanel der LCD-skjermen gir deg all informasjonen du trenger for å kontrollere blitslyset. Med flere knapper og kontroller har du direkte kontroll over alle nødvendige funksjoner til lommelykten din. Du kan kontrollere om du vil at innstillingslyset skal følge blitsenergien, eller om du vil stille inn det manuelt.

Benytt anledningen til å kjøpe lysformere og stativer

Med Bowensfatning på blitsen er det flere lysformer og tilbehør du kan bruke, alt fra softbox og snoot til beauty dish, du finner alt anbefalt tilbehør under fanen passende tilbehør.

Leveres med

 • Godox QT400IIIM
 • Blitsrør
 • Beskyttelse for blitsrør i glass
 • Strømkabel
 • Beskyttelse

Vad som finns i lådan

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.