Manfrotto Fotobord 220B
Artikkelnummer: 44797

Manfrotto Fotobord 220B

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Fotografer produkter med profesjonelle resultater
  • Hvit gjennomsiktig (halvgjennomsiktig) plexiglassskive som kan belyses foran eller bak
  • Plexiglass-platen er 200 x 125 cm stor
17 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du å ta produktbilder og få et profesjonelt resultat om og om igjen? Da bør du bruke et fotobord for å lyse og få maksimal kontroll over omgivelsene dine. Du får et stativ som du enkelt kan sette sammen uten verktøy og med den hvite halvtransparente pleksiglassplaten får du en sjenerøs arbeidsplass for produktene dine.

Fordeler

  • Fotografer produkter med profesjonelle resultater
  • Hvit gjennomsiktig pleksiglassplate som kan belyses forfra eller bak
  • Plexiglassplaten er 200 x 125 cm stor
  • Monteres enkelt opp og ned uten verktøy
  • Plexiglasset er montert med borrelås (inkludert)
  • Italiensk design av høyeste kvalitet

Fotografer produkter enkelt og effektivt

Dette fotograferingsbordet gjør produktfotograferingen din konsekvent samtidig som den gir deg som fotograf en komfortabel arbeidsplass som gir deg en allsidig og pålitelig base. Du får en gjennomsiktig (semi-transparent, hvit) Perspex-skive som du kan tenne bakfra eller forfra, justere belysningen til ønsket vinkel og styrke og begynne å fotografere. Plexiglasspanelet har målene 200 x 125 cm, som du raskt monterer med den medfølgende borrelåsremmen. Den store skiven når en høyde på 193cm når ryggen er i vertikal stilling. Med en dimensjon på 200 cm x 122 cm vil du kunne fotografere et stort antall produkter og du kan raskt justere tilten på ryggen.

Enkel demontering forenkler oppbevaring

Bordet er enkelt å montere og demontere, du kan sette det opp på sekunder uten behov for verktøy. Mangler du plass i studio eller har du studio på kontoret eller stua? Da kan du raskt demontere den når du er ferdig for dagen. Den kompakte utformingen gjør at den ikke tar plass hvis du oppbevarer den umontert.

Leveres med

  • Manfrotto fotografibord 220B Sort
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen