HiLite Bakgrunn 1.8 x 2.15

Manfrotto HiLite Bakgrunn 1.8 x 2.15

43150
  • Bærbar bakgrunn som er frittstående
  • Forenkler fotografering med High key med hvit bakgrunn
  • Kan felles ned til omtrent en tredjedel av den hevede størrelsen
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.
6 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

HiLite 1,8 x 2,15 m

HiLite er en portabel løsning for å kunne frilegge motivet også ved fotografering utenfor studio. Takket være at HiLite krever svært lite, og er helt selvstående finnes muligheten til å få en hvit frileggingsbakgrunn, eller bruke den som en stor softboks også når du har begrenset med plass.

Fordeler:

  • Belyst
  • Helt frittstående
  • Lett å transportere

Belyst

Det unike designet med mulighet til å belyse bakgrunnen innenfra gir deg en helt hvit overflate som gjør det lett å frilegge motivet ditt uten at lyset fra bakgunnen påvirket motivet. En spesiell konstruksjon gjør at hele bakgrunnen blir jevnt belyst slik at du får samme lysnivå over hele bildet. Som lyskilde brukes en studioblits som plasseres ved siden av HiLiten, noe som gjør at hele oppsatsen tar svært lite gulvplass.

Lett å transportere

Når du skal ha med deg HiLite kan du slå den sammen, og den vil ta opp ca en tredjedel av plassen den gjør når den er satt opp.

Softbox

Når du ikke bruker HiLite som en bakgrunn fungerer den også som en veldig stor softboks for å skape et mykt og omsluttende lys. Siden HiLite bruker svært liten gulvplass gjør den det også mulig å nyte effekten av en både helt hvit bakgrunn og stor softboks i begrensede områder.


 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.