Manfrotto Skylite Rapid Medium kit 1x2 m
Manfrotto Skylite Rapid Medium kit 1x2 m

Manfrotto Skylite Rapid Medium kit 1x2 m

Diffusor/reflektorsystem med demonterbare rammer

1005167
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 2-6 dager
Butik:
 • Både for innen- og utendørs bruk
 • 1.25 trinns diffusor og refleksskjerm inngår
 • Lettmontert ramme som finnes i flere størrelser
 • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.

Velg variant

4 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Skylite Rapid Medium kit 1x2 m
C-Stand with Arm Kit 270cm Silver
Skylite Grip Head
7 909 NOK

Manfrotto Skylite Rapid large kit 2x2 Skylite er et profesjonelt diffusor-/reflektorsystem som bygger på demonterbare rammer av aluminium med rundprofil i moduler. I pakken følger det med en diffusjonsduk samt en refleksskjerm som monteres med clips i rammen. Konstruksjonen er enkel å demontere og pakke ned i den medfølgende vesken for smidig transport og oppbevaring. Skylite Rapid passer både i studioet eller på fotograferinger utendørs.

Fordeler

 • Både for innendørs og utendørsbruk
 • Diffusor og reflektor inkludert
 • Enkel montering
 • Liten størrelse under transport
 • Rustfri ramme

Lettmontert ramme

Skylite Rapid Large består av et rammeverk som monteres sammen ved hjelp av gummiknotter og rod mens dukene festes med hjelp av clips (se video nedenfor). Skylite Rapid Large 1x2m er blitt nettere i formen ved at den har fått rundere vinkler på hjørnene, noe som gjør at kitet blir relativt lite og smidig ved transport. Den kvadratiske formen er fordelaktig fordi du vil dekke en større overflate da lyset reflekteres eller diffuseres jevnt over scenen som skal fotograferes.

Diffusor

Diffusjonsduken demper innkommende sol eller blitslys med 1,25 blendertrinn. Det gir en større spredningsoverflate samt en økt diffusjon av lyset. Fordelen med at lyskilden blir større er at kontrasten blir lavere på det innkommende lyset som diffuseres når det går gjennom materialet, og da oppfattes lyset som mykere.

Reflektor

Reflektoren har en hvit og en sølvkledd side som reflekterer innkommende lys, f.eks. sol- eller blitslys. Den hvite siden reflekterer lyset mindre enn den sølvfargede og er egnet ved sterkt lys for og ikke blende individene du fotograferer. Reflektoren brukes for og f.eks. lette opp skygger og lyse opp mørke partier. Sølvsiden gir et mer kontrastrikt lys og forsterker det innkommende lyset, noe som er egnet ved svakt lys eller for å forsterke effekten av reflektoren.

Leveres med

 • Aluminumramme 2 x 2 m
 • Diffusor tilsvarende 1,25 blendertrinn
 • Dobbeltsidig reflektor sølv/hvit
 • Veske

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.