Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black

Marshall Acton II BT Black

Bluetooth-høyttaler i kompakt format med ikonisk Marshall-lyd

1053245
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Stor lyd i praktisk høyttaler
 • Bluetooth 5.0
 • Volumkontroll, AUX-inngang og EQ øverst
 • Klassisk Marshall-design
 • Nettdrift

Velg farge

1 879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Marshall Acton II BT er kanskje liten, men inne i denne kompakte høyttaleren ligger kraftig Marshall-lyd. Bak den ikoniske designen står en klasse D-forsterker med doble diskanthøyttalere og en bass som gir deg en velbalansert og kraftig lydopplevelse, men som passer selv inn i små rom. Med trådløs Bluetooth-tilkobling kan du enkelt koble til mobilen, nettbrettet eller datamaskinen og spille favorittspillelistene dine uten kabelfloker.

Fordeler

 • 60 W utgangseffekt
 • Klassisk design med moderne innslag
 • Kledd i teksturert vinyl med gulldetaljer
 • Bluetooth 5.0
 • 3,5 mm AUX-inngang
 • Volumkontroll og bass og diskant knotter
 • Bare 26 cm bred
Marshall Acton II BT bluetooth speaker

Kraftig lyd i kompakt format

Marshall-høyttalere finnes på scener rundt om i verden og velges av mange kjente artister. Med Acton II kan du få denne legendariske lyden selv hjemme. Fordi til tross for sin lille størrelse på mindre enn 30 centimeter, har den en stor lyd med 60 watt utgang som fyller rommet uten problemer. 2 x 15 watt diskanthøyttalere og et 4" 30 Watt basselement gir en velbalansert, kraftig lydopplevelse, men passer fortsatt på de minste rommene. Høyttaleren er strømdrevet slik at du ikke trenger å tenke på å lade batterier for å lytte.

Det er lett å gjenkjenne Marshall-produkter med deres karakteristiske og kjente design. Acton II BT er ikke noe unntak, men du får en stilig, men tøff høyttaler kledd i teksturert vinyl og deres ikoniske logo på den tekstilkledde fronten. Dette gjør det enkelt å plassere den i alle rom. Velg mellom svarte eller hvite høyttalere med gulldetaljer.

Bluetooth-tilkobling til to enheter

Gled deg over trådløs tilkobling fra mobilen med Acton II BT-spillelistene dine. Takket være Bluetooth 5.0 med opptil 10 meter rekkevidde, kan du enkelt løse festmusikken eller noe å slappe av med. I tillegg kan du koble til to forskjellige Bluetooth-enheter og bytte mellom dem ved å trykke på en knapp. Perfekt for å la flere mennesker i familien spille musikken sin eller gi vennene dine muligheten til å kontrollere valg av musikk.

Med Marshalls mobilapp kan du både kontrollere musikken, men også tilpasse og justere innstillingene etter din smak og behag.
Marshall-høyttaler med Bluetooth

Fysiske knapper og tilkoblinger

I tillegg til muligheten til å justere lyden i mobilappen, har høyttaleren også fysiske knotter på toppen. Endre volumet og tilpass bassen og diskant helt etter ønske.

Marshall Acton II BT har også en 3,5 mm AUX-inngang for å koble enheter med ledning.

Marshall Acton II BT bluetooth speaker< />

Leveres med

 • Marshall Acton II BT
 • Strømkabel
 • Hurtigveiledning
 • Sikkerhetsinformasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.