Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Artikkelnummer: 1053239

Marshall Monitor II ANC

Trådløse hodetelefoner med stemmekontroll

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Aktiv støydemping
 • Ikonisk lyd
 • Opptil 30 timer med trådløs spilletid
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Marshall presenterer moderne hodetelefoner som leverer en storslått og ikonisk lyd for musikkopplevelsen din. Monitor ll A.N.C. er utstyrt med aktiv støydemping og spennende talekontroll, alt for enkelhets skyld på farten. Hodetelefonene er ergonomiske og hviler lett på hodet, noe som kan være nødvendig ettersom musikken kan spilles opptil 45 timer på samme lading.

Fordeler

 • Aktiv støydemping
 • Ikonisk lyd
 • Opptil 30 timer med trådløs spilletid
 • Stemmekontroll med Google Assistent
 • Kontroller innstillingene dine via Marsfells Bluetooth-app
 • Utstyrt med smarte knapper med flere funksjoner
 • Sammenleggbart design
 • Reisekit med USB-kabel og stoffpose

Støyreduksjon for den rette følelsen

Monitor II A.N.C. bruker avansert aktiv støyreduksjonsteknologi som hele tiden fanger opp og måler omgivelsesstøy for å stenge ute det du ikke vil høre rundt hodetelefonene. Nå kan du fokusere på det som er viktig – musikk. Du kan tilpasse støyreduksjonsnivået i Marshall Bluetooth-appen. Finn den perfekte innstillingen på 10 nivåer for støyreduksjon.

Du trenger ikke å bekymre deg for at musikken tar slutt

Batteriet på skjermen gjør at hodetelefonene kan ha opptil 30 timers trådløs spilletid når den aktive støyreduksjonen er aktivert, og opptil 45 timer når de er slått av. Hvis du har det travelt, kan du få opptil fem timers trådløs spilletid for hodetelefonene dine gjennom bare 15 minutters lading. Bluetooth-teknologi gir eksepsjonell lydkvalitet og bekvemmelighet ved å kunne bevege seg fritt med en rekkevidde på 10 meter.

Ikke bare hodetelefoner, de hjelper også til

Skjerm ll A.N.C gir deg tilgang til utrolig talekontroll med Google Assistant i hodetelefonene mens du er på farten. Lytt til musikk, skriv tekstmeldinger og planlegg dagen – uten å se på telefonen. Etter installasjonen er assistenten klar til å hjelpe. Et trykk på hodetelefonenes M-knapp er alt som trengs. Still et spørsmål om nærmeste tippebutikk eller hvordan dagens vær vil være. Be om favorittsangen din for å spille eller etter de siste nyhetene. Du kan også angi påminnelser og alarmer slik at du ikke mister viktige ting for deg selv. Skap dine behov i hverdagen. Mulighetene er der for deg.

Leveres med

 • Marshall Monitor II A.N.C. hodetelefoner
 • Avtagbar 3,5 mm kabel
 • USB-C ladekabel
 • Tøypose
 • Brukerhåndbok med juridisk informasjon og sikkerhetsinformasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen