Canon EF til Micro 4/3 T Speed Booster Ultra

Metabones Canon EF til Micro 4/3 T Speed Booster Ultra

1024816
9 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Bruk et Canon EF-S objektiv på Micro 4/3-mount

Gjennom at ditt Micro 4/3-kamera forsyner Speed Booster med strøm er det mulig å bruke objektivets eventuelle stabilisering og andre strømkrevende funksjoner. Dette gir deg også full kontroll over blenderen, og du får også med mye metadata.

Denne adapteren har en forstørrelse av bildevinkelen med 0,71x, noe som innebærer at et objektiv med en brennvidde på 50 mm nå har en brennvidde på 35 mm. Adapteren øker også lysinnslippet, slik at en blenderåpning på  f/1,2 nå blir f/0,9.

NB: Effektiv bildevinkel i forhold til brennvidden vil fortsatt avhenge av kameraets sensorstørrelse/cropfaktor

Speedboster XL og Ultra:

  • Bruk Speedbooster Ultra for APS-C objektiv på ditt Micro4/3-kamera
  • Bruk Speedbooster XL for fullformatsobjektiv på ditt Micro4/3-kamera

Fordeler:

  • Strømforsyning via kameraet
  • Ekstra vidvinkeleffekt
  • Arca Swiss-kompatibel avtagbar stativfot
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.