Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon EF til Micro 4/3 T Speed Booster Ultra

Metabones Canon EF til Micro 4/3 T Speed Booster Ultra

1024816
8 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Adapter fra  Metabones som gjør at Canon EF-objektiv passer på et Micro 4/3-mount kamera
Siden ditt Micro 4/3-kamera forsyner Speed Booster med strøm så er det mulig å bruke objektivets bildestabilisator og andre strømkrevende funksjoner. Dette gir deg også full kontroll over blenderen og du får også overført all metadata.

Denne adapteren gir en forstørring av bildevinkelen på 0,71 x, hvilket innebærer at et objektiv med en brennvidde på 50 mm får en brennvidde på 35 mm. Adapteren øker også lysinnslippet så du får en større blenderåpning . F.eks.  f/1,2 blir tilsvarende f/0,9.

Funksjoner

  • Strømforsynes via kamera
  • Avtagbar Arca Swiss kompatibel stativfeste
  • Ekstra vidvinkeleffekt
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.