Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR
Artikkelnummer: 1024716

Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Kompakt normalzoom med bildestabilisering
  • Tilsvarer 27 - 82 mm
  • Stille og rask autofokusmotor for video
2 698 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX
Kompakt og allsidig zoomobjektiv som er enkelt å ta med seg overalt. Objektivet er designet for Nikons systemkamera i DX-format og zoomområdet strekker seg fra vidvinkel til standard, med en brennvidde som tilsvarer 27–82,5 mm i 35 mm-format. Takket være det store zoomområdet og rask fokusering er objektivet ideelt for alt fra raske portrett og sportsfotografering til landskap, bybilder og HD-filmer.

Med vibrasjonsredusering blir dine bilder skarpe selv i svakt lys og en ny pulsmotor gjør objektivet både mer lydløst og raskere enn sine forgjengere. Objektivet har for enklere håndtering ingen kontroller på selve objektivet da vekslingen mellom autofokus og manuell fokusering samt av- og påslåing av VR skjer istedet via kameramenyen. Dette fungerer kun med kameraene  D5500, D5300 og D3300.

Leveres med:
Fremre og bakre objektivdeksel

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.