Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

1024716
  • Kompakt normalzoom med bildestabilisering
  • Tilsvarer 27 - 82 mm
  • Stille og rask autofokusmotor for video
2 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Veske Lens Case Duo 5 grønn
3 088 NOK
AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR
Veske Lens Case Duo 5 svart
UV-Filter 55mm PD WMC
3 308 NOK

Nikon AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX
Kompakt og allsidig zoomobjektiv som er enkelt å ta med seg overalt. Objektivet er designet for Nikons systemkamera i DX-format og zoomområdet strekker seg fra vidvinkel til standard, med en brennvidde som tilsvarer 27–82,5 mm i 35 mm-format. Takket være det store zoomområdet og rask fokusering er objektivet ideelt for alt fra raske portrett og sportsfotografering til landskap, bybilder og HD-filmer.

Med vibrasjonsredusering blir dine bilder skarpe selv i svakt lys og en ny pulsmotor gjør objektivet både mer lydløst og raskere enn sine forgjengere. Objektivet har for enklere håndtering ingen kontroller på selve objektivet da vekslingen mellom autofokus og manuell fokusering samt av- og påslåing av VR skjer istedet via kameramenyen. Dette fungerer kun med kameraene  D5500, D5300 og D3300.

Leveres med:
Fremre og bakre objektivdeksel

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.