AF-S DX Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II

Nikon AF-S DX Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II

310658
  • Allsidig reiseobjektiv som tilsvarer 27 - 300 mm
  • Bildestabiliseringen kompenserer for kamerarystelser
  • Rask autofokus og avstandsskala
5 986 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-S DX Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-Filter 72mm PD WMC
6 534 NOK
AF-S DX Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II
Objektivdekselholder m/strikk
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
7 544 NOK

Nikon 18-200mm F3.5-5.6G DX VR II IF ED AF-S
Meget allsidig objektiv som gir deg det du trenger i de fleste situasjoner. Det er utstyrt med Nikons vibrasjonsreduksjonssystem og eksklusive Silent Wave Motor (SWM) og tilbyr bedret ytelse ved lavt lys ved å levere stabile bilder til både sensor og søker. 11.1x zoom gjør at man ikke trenger bytte objektiv så ofte Perfekt til ferie, reise og turer der man ønsker fleksibilitet uten å ha med mange objektiver.

  • Stabilisator (VR) hjelper til å ta skarpe bilder, selv i dårlige lysforhold
  • Lynrask Silent Wave Motor autofokus med manuell overstyring
  • Høykvalitets Nikon Super Integrated Coating (SIC) reduserer "ghosting" og "flare" betydelig og sikrer glimrende fargereproduksjon
  • 2 ED-glass og 3 asfæriske objektivelementer sikrer høy oppløsning og klar kontrast
  • 7-bladet avrundet blenderåpning som gjør at elementer ute av fokus glir umerkelig sammen og gir naturlige bakgrunner

Den optiske designen av høy kvalitet inneholder Nikons Super Integrated Coating og 2 ED-glasselementer for fantastisk fargereproduksjon og minimal forvrengning. En praktisk zoomlåsbryter beskytter linsen når den ikke er i bruk.

Dette er en fleksibel allroundlinse - ideell for alle typer bilder, fra brede landskapsbilder til nærbilder av fjerne motiver. Vibrasjonsreduksjon (VR II) stabiliseringssystem med normal og aktiv modus. Muliggjør mer fleksibel håndholdt fotografering og lar deg bruke lukkerhastigheter som er opptil 4 stopp langsommere.

Medfølgende tilbehør:
Solblender og fron-/bakdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.