Nikon Beskyttelsesfutteral Silicone Jacket grønn
Artikkelnummer: 1034807

Nikon Beskyttelsesfutteral Silicone Jacket grønn

Beskyttelsesfutteral Silicone Jacket grønn

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
19 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Silikonbeskyttelse for Nikon W300

Silikonbeskyttelsen tilfører ekstra beskyttelse mot støt og riper, samt tilfører et bedre grep til din W300. Alle kontroller, luker og funksjoner går an å bruke når beskyttelsen er montert. Perfekt når du vet at du kommer til å utsette kameraet for svært harde prøvelser.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.