Spar 1 200 kr
Reduserte priser
Artikkelnummer: 1054116

Nikon Nikkor Z 28-75mm f/2,8

Allsidig zoomobjektiv med rask og lydløs autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Fast lyssterk blender på f/2,8
 • Allsidig brennvidde - finn nye måter å komponere bildene dine på
 • Tettet for støv og væsker – ta med objektivet hvor du vil
10 156 NOK11 356 NOK

Reduserte priser

Akkurat nå har vi reduserte priser på flere utvalgte produkter fra Nikon! For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på «les mer». Kampanjeprisene varer frem til 22/7.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Nikon Nikkor Z 28-75 er et allsidig zoomobjektiv tilpasset Nikons speilløse fullformatkameraer. Objektivet er lett og kompakt for å matche ditt speilløse system – brennvidden fungerer for gatefotografering og landskapsfotografering samt for portrettfotografering.

Fordeler

 • Fast lyssterk blender på f/2,8
 • Allsidig brennvidde - finn nye måter å komponere bildene dine på
 • Passer Nikons speilløse fullformatkameraer
 • Tettet for støv og væsker – ta med objektivet hvor du vil
 • Rask, presis og stille autofokus – fungerer bra for både stillbilder og video
 • Minimal focus breating
 • Kunstnerlig bokeh – myk og naturlig
 • Minste fokusavstand på 19 centimeter ved brennvidde på 28 mm

Lyssterk blender

Dette objektivet med sin store maksimale blenderåpning gir utmerkede resultater i naturlig lys. Du kan også ta klare og skarpe bilder i svakt opplyste omgivelser, eller bruke kortere lukkertider til å fryse bevegelser uten at det går ut over lysstyrken.

Kunstnerlig bokeh

Med den brede Z-komposisjonen, den store blenderåpningen på f/2,8 og den avrundede blenderåpningen med ni lameller, kan du fange motivet ditt i skarpt fokus mot utrolig myk, naturlig bokeh. Lag bilder med dramatisk selektiv fokus eller ta portrettene dine til neste nivå.

Allsidig brennvidde

Zoomområdet fra vidvinkel til telefoto er perfekt for testing av nye måter å komponere bilder på. Monter mer av det 28 mm motivet og ta fengslende portretter med 75 mm. Eller gå for dramatiske perspektiver – prøv å gå nærmere og fyll komposisjonen fra høye og lave vinkler.

Autofokus

Fokusen er rask, lydløst og sylskarp – selv når du fotograferer på kort avstand. Det raske autofokussystemet er fullstendig synkronisert med det øyedetekterende autofokuset til Nikon Z-kameraet ditt, slik at du holder fokus akkurat der du vil ha det når du tar portretter.

Beskyttet fra støv og væsker

Nikon Nikkor Z 28-75mm f/2,8 er støv- og dråpebestandig med et lag som gjør objektivet enkelt å rengjøre. Du kan ta vidvinkelbilder nær bakken og byfotografering på regnfulle dager uten å bekymre deg – bare fantasien setter grensene.

Leveres med

 • Nikon Nikkor Z 28-75mm f/2,8
 • Fremre objektivdeksel (LC-67B)
 • Bakre objektivdeksel (LF-N1)
 • Solblender (HB-93A)
 • Objektivveske (CL-C2)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen