Nyhet
Kampanje
Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 Nikon Z
Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 Nikon Z
Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 Nikon Z
Artikkelnummer: 1100548

Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 Nikon Z

Kompakt normalzoom med rask autofokus for Nikon Z

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Høy lysstyrke med blender f/2,8
 • Rask og nøyaktig autofokus
 • Kort nærgrense på kun 18 cm
11 190 NOK

Lanseringstilbud

Minnekort på kjøpet!

Få et Lexar SDXC Pro 1800X 128GB 270MB/S UHS-II U3 V60 (verdi 799,-) på kjøpet når du forhåndsbestiller dette objektivet. Når du legger objektivet i kassen, legges også minnekortet til uten ekstra kostnad. Tilbudet gjelder til 28. april eller så lenge lageret rekker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 er oppfølgeren til deres populære 28-75mm f/2,8 DI III VXD normalzoom som har fått svært gode skussmål verden over. Dette objektivet tar med seg det beste fra den forrige modellen og legger til forbedringer som en ny optisk konstruksjon, raskere og mer nøyaktig autofokus og et nytt design.

Fordeler

 • Høy lysstyrke med blender f/2,8
 • Hurtigere og mer nøyaktig autofokus sammenlignet med forgjengeren
 • Kort nærgrense på bare 18 cm ved vidvinkel
 • Kompatibel med funksjoner som Fast Hybrid AF og Eye AF
 • Tilpasset Nikons speilløse fullformatkameraer
 • Ny optisk design for bedre bildeytelse


Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøpet. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpet. Kampanjen er gyldig inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.


Ny design for bedre brukervennlighet

Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 har en helt ny design som vil prege Tamrons fremtidige objektiver. Den endrede overflatestrukturen på zoomringen og fokusringen gir bedre grep og brukervennlighet. Objektivets overflate er betydelig blankere enn tidligere modeller. En forbedret overflate gjør objektivet mindre utsatt for riper og mer motstandsdyktig mot fingeravtrykk.

Ny optisk konstruksjon for bedre bildeytelse

Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2 har en ny optisk konstruksjon med en design som er fornyet for å gi bedre bildeytelse sammenlignet med forgjengeren. I tillegg er objektivets funksjoner kompatible med de nyeste modellene av digitalkameraer med økt oppløsning.


USB C-kontakt

Du kan koble Tamron 28-75 til datamaskinen med en USB-C-kontakt som gjør det enkelt for deg å oppdatere programvaren og tilpasse objektivets innstillinger til din fotograferingsstil.

Tamron Lens Utility

Maksimer objektivets potensial. Med Tamron Lens Utility-programvaren kan du gjøre mange individuelle innstillinger. Tamron har utviklet programvaren "Tamron Lens Utility" for konfigurering av sine objektiver. Etter at programvaren er installert på en datamaskin eller smarttelefon (Android OS), kan kompatible objektiver kobles til datamaskinen eller smarttelefonen via en USB-kabel for å tilpasse ulike objektivfunksjoner eller oppdatere objektivets fastvare. Du finner mer informasjon om dette på Tamrons nettsted.

Leveres med

 • Tamron 28-75mm f/2,8 DI III VXD G2
 • Objektivdeksler foran og bak
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen