Nikon D3500 svart + AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX + AF-P

D3500 svart + AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX + AF-P

1041181
  • Lett og smidig
  • Guide-modus hjelper deg til å forstå innstillingene
  • Høy bildekvalitet fra en stor sensor
  • FullHD-filming
  • Bluetooth for tilkobling til telefonen
7 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Verdipakke

D3500 svart + AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX + AF-P
Stativkit TSL08AN00 Slim aluminium
Pusseklut mikrofiber
8 779 NOK
D3500 svart + AF-P 18-55/3,5-5,6G VR DX + AF-P
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
Blits Ving V860II til Nikon
10 738 NOK

Smidig systemkamera med normalzoom.

Nikon D3500 er et lite speilreflekskamera for både filming og stillbilder. Bluetooth lar deg sende bildene dine direkte til telefonen, og via Guide-modus kan du enkelt lære deg mer om fotografering og kameraets innstillinger. Denne pakken inneholder to objektiver, både normalzoomen AF-P 18-55mm f/3,5-5,6G VR DX og telezoomen AF-P 70-300 f/4,5-5,6G ED VR. Normalzoomen passer utmerket til hverdagsbilder og landskapsbilder, og telezoomen fungerer til dyr og ting lenger borte, men også til portretter.

Fordeler:

  • Lett og smidig
  • Guide-modus
  • Høy bildekvalitet
  • FullHD-video
  • Bluetooth for overføring og fjernkontroll

Lett og smidig

D3500 er et lite systemkamera som har et dypt og godt grep. Kameraet passer både store og små hender med både store og små objektiver montert på kameraet. Knappene er plassert slik at du kommer til de vanligste innstillingene med høyrehånden.

Guide-modus

Ditt første systemkamera? Vil du lære mer om fotografering? D3500 har en innebygd Guide-modus som hjelper deg å forstå begreper som lukkertid og blender, og som gjør det lettere å gå over til P, A, S og M-modus på kamera. Du får ulike innstillinger forklart for deg, og kan se effekten av innstillingene direkte i kameraet.

Høy bildekvalitet

Sensoren er en DX-sensor på 24mp med gode egenskaper i dårlig lys. Den store sensoren lar deg fange mer lys, gjør det mulig å fotografere med liten dybdeskarphet og gir rene og fine bilder i dårlig belysning.

FullHD-video

Kameraet kan filme med FullHD-oppløsning med 60 bilder per sekund, noe som resulterer i skarpe filmer med mye detaljer og god flyt.

Bluetooth for overføring og fjernkontroll

Kameraet har innebygd blåtannstilkobling, og du kan enkelt overføre 2mp store bilder til telefonen din via Nikons SnapBridge. Det finnes også mulighet til å bruke telefonen som fjernkontroll til kameraet, perfekt for familiebildene.

Leveres med:

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.