Spar 6 000 kr
Superdeal på skulderveske
Reduserte priser
Artikkelnummer: 1049510

Nikon Z7 II kamerahus

Nikon Z7 II

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-06-14
Butikklager:
 • Fullformat CMOS-sensor på 45,7 MP
 • Dual EXPEED 6-prosessorer
 • Forbedret Autofokus
33 879 NOK39 879 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer

Reduserte priser

Akkurat nå har vi reduserte priser på flere utvalgte produkter fra Nikon! For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på «les mer». Kampanjeprisene varer frem til 22/7.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ny, oppdatert Nikon Z7 II

Med samme skarpe CMOS-sensor på 45,7 MP som Nikon Z7 kommer den oppdaterte versjonen Z7 II med etterlengtede forbedringer som for eksempel doble minnekortspor, bedre autofokus og to kraftige EXPEED 6-prosessorer.

Fordeler

 • Fullformat CMOS-sensor på 45,7 MP
 • Dual EXPEED 6-prosessorer
 • Forbedret Autofokus
 • To minnekortspor (UHS-II og XQD)
 • USB C-kontakt
 • Skyt vertikalt med MB-N11 batterigrep
 • 5-aksers bildestabilisering
 • Snapbridge oppdaterer kameraets programvare via appen

Et robust hybridkamera

Med muligheten til å ta stillbilder av høy kvalitet samtidig som du lager profesjonell video i opptil 4K/60p, passer Nikon Z7 II i alle situasjoner. Med 5-trinns bildestabilisering kan du ta håndholdte bilder og video og minimere virkningen av vibrasjoner og risting. Nikon Z7 II er værbestandig og gjør det enkelt for deg å jobbe med kameraet uansett vær. Med sitt ISO-område på 64 – 25600 har du muligheten til å arbeide under vanskelige lysforhold.

Oppdatert prosessor og Autofokus

Nikon Z6 II og Z7 II er bygget med to EXPEED 6-prosessorer som gjør dem betydelig raskere enn forgjengerne Z6 og Z7 som bare hadde en EXPEED 6-prosessor. Den oppdaterte autofokus oppdager øynene og ansiktene til mennesker lettere samtidig som den har lettere for å finne dyr. Når du tar bilder, følger autofokusen motivet bedre, og det fungerer også veldig bra under dårligere lysforhold, ned til - 6EV.

Nye viktige funksjoner

Som svar på mange forespørsler kommer Z6 II og Z7 II med doble minnekortspor, et spor for UHS-II og et spor for XQD /CFexpress-kort. Dette er perfekt enten du vil skyte i forskjellige formater, bruke det andre minnekortet som en sikkerhetskopi eller du vil utvide minnet. Du vil også ha muligheten til å skyte vertikalt med det nye MB-N11 batterigrepet - en funksjon som ikke var mulig med tidligere modeller. Kameraene støtter også USB-C-lading under opptak, noe som er et flott tillegg hvis du for eksempel vil fotografere i studioet.

Firmware

Den tilknyttede programvaren for Z6 II og Z7 II kalles Snapbridge, og kan brukes til å overføre bilder trådløst til smartenhetene dine. Det er nå også mulig å bruke Snapbridge til å oppdatere programvaren i kameraet. Dette er en oppdatering som helt enkelt bare forenkler bruken av kameraet.

Leveres med

 • Nikon Z7 II
 • Batteri (EN-EL15c)
 • Kamerastropp (AN-DC19)
 • Kamerahusdeksel (BF-N1)
 • Lader
 • USB-kabel
 • Kabelklips
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen