Spar 1 498 kr
Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1033747

Nikon D7500 kamerahus

Raskt og hendig systemkamera

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Rask seriebildetagning for sportsfoto, dyr og andre raske situasjoner
 • Høysensitiv sensor med god mørkeprestasjon
 • Justerbar skjerm for å filme og fotografere i interessante vinkler
11 990 NOK13 488 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon D7500 - Raskt og mobilt systemkamera

Med Nikon D7500 får du både hastighet, holdbarhet og mobilitet. Med åtte bilder i sekundet, værtetting, rask autofokus og virkelig god prestasjon i dårlig belysning, kombinert med et brukervennlig kamerahus og funksjoner får du et kamera som klarer svært mange ulike situasjoner for mange forskjellige typer brukere.

Fordeler:

 • 8 Bilder per sekund
 • 51st autofokuspunkter
 • ISO 51'200
 • Dypt grep med kompositchassi
 • SnapBridge
 • Picture Control Auto
 • 4k video

Høy seriebildetagning og rask autofokus

D7500 har 51 autofokuspunkter, og kan ta 8 bilder i sekundet, noe som tilsammen vil hjelpe deg å rekke og følge, autofokusere og fotografere veldig raske motiver. Perfekt for sport, dyreliv og andre virkelig raske motiver, og du har også mulighet til å stille inn hvor følsomt autofokussystemet skal være - akkurat som på de større kameraene Nikon D5 og Nikon D500.

ISO 51'200

Takket være en 20,9mp sensor (den samme som sitter i Nikon D500) får Nikon D7500 en svært bra prestasjon i mørket med ISO 51200. En god mørkeprestasjon på sensoren hjelper deg å bruke raske lukkertider for å fryse motivet når det er dårlig lys, som f.eks. i en idrettshall, men også til å gi klare og rene bilder ved dårligere lysforhold innendørs eller i bymiljø på kvelden og natten.

Kompositchassis

Chassiset er laget av et kompositmateriale, noe som gir et forholdsvis lett kamera. Takket være materialet kan du også gjøre grepet på D7500 dypt og behagelig, slik at du enkelt kan holde kameraet selv når du bruker tyngre teleobjektiv eller lyssterke portrettlinser.

SnapBridge

D7500 har innebygd Bluetooth-tilpasning for bruk av Nikons SnapBridge som gir deg rask trådløs kontroll over kameraet. Fordelen med Bluetooth er at den trekker veldig lite strøm, og derfor kan være påslått hele tiden. Ved å bruke Wireless Live View til telefonen eller overføre store bilder så veksler kamneraet til WiFi, fordi WiFi kan håndtere større datamengder. 

Picture Control Auto

Nikons Picutre Control er ferdige profiler basert på hvilken situasjon du fotograferer i. Med Picture Control Auto finner D7500 automatisk den beste bildeprofilen for farge, kontrast og lys avhengig av motivet.

4K Video med elektronisk stabilisering

Med en rask sensoravlesning klarer D7500 å spille inn både FHD6op og 4k30p film. Kameraet benytter en beskåret del av sensoren for video, noe som gjør det mulig å bruke en elektronisk bildestabilisering ved filming.Ved 4K video får du en crop-faktor på 2,2x. Den høye sensoravlesningen gir også en raskere autofokus ved liveview-fotografering og filming.

Forskjeller fra D500

Nikon D7500 og Nikon D500 er like på mange måter. Begge er værtette, har en APS-C sensor og deler samme 20,9 mp sensor med ISO 51'200. Her følger hovedforskjellene mellom kameraene:

 • D500 har 10FPS mot D7500 8 FPS.
 • D500 har 153 (hvorav 99 krysslagte) Autofokuspunkter. D7500 har 51 Autofokuspunkter.
 • D500 har en buffer på 200 RAW-bilder (ved bruk av XQD-kort) der D7500 har en buffer på 50 RAW-bilder.
 • D500 kan har to kortplasser (XQD + SD UHS-II). D7500 har en plass for et SD-kort.
 • D7500 har ikke støtte for batterigrep.

Leveres med:

 • Kamerahus D7500
 • Batteri EN-EL15
 • Lader MH-25
 • Kamerarem
 • Manual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen