Nikon ES-2 Film Digitizer kit
Nikon ES-2 Film Digitizer kit
Artikkelnummer: 1035663

Nikon ES-2 Film Digitizer kit

ES-2 Film Digitizer kit

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
2 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med ES-2-adapteren kan du forvandle filmnegativer til digitale filer av høy kvalitet  uten å bruke en scanner. Med adapteren, et NIKKOR-objektiv (Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED anbefales) og kameraets digitaliseringsmeny fanges negativen i livevisningsmodus for bilder. Kameraet reverserer automatisk fargene og konverterer negativet til JPEG-format.*

Uansett om du fremdeles bruker film, eller om det er flere år gamle negativer, så er ES-2 en smidig måte å skape digitale filer for utskrift og deling. Tilbehøret FH-4 brukes for montering av en remse 35mm-film og FH-5 brukes for montering av diarammer.

*Krever et Nikon D-SLR-kamera med digitaliseringsmeny i kameraet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen