ES-2 Film Digitizer kit

Nikon ES-2 Film Digitizer kit

1035663
2 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Med ES-2-adapteren kan du forvandle filmnegativer til digitale filer av høy kvalitet  uten å bruke en scanner

Med adapteren, et NIKKOR-objektiv (Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED anbefales) og kameraets digitaliseringsmeny fanges negativen i livevisningsmodus for bilder. Kameraet reverserer automatisk fargene og konverterer negativet til JPEG-format.*

Uansett om du fremdeles bruker film, eller om det er flere år gamle negativer, så er ES-2 en smidig måte å skape digitale filer for utskrift og deling. Tilbehøret FH-4 brukes for montering av en remse 35mm-film og FH-5 brukes for montering av diarammer.

*Krever et Nikon D-SLR-kamera med digitaliseringsmeny i kameraet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.