Fjernstyringskabel MC-36A, 0,8m

Nikon Fjernstyringskabel MC-36A, 0,8m

1000309
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Nikon Fjernstyringskabel 0,8m MC-36Denne fjernstyringskabelen har mange forbedre funksjoner og erstatter MC-20. Den er utstyrt med elektrisk høyttaler, lampe for aktiv lukkerutløser, samme multivelger-styring som på D-SLR/COOLWALKER, intervallutløser, lange eksponeringer (den kan bruke intervallutløser og innstilling for lange eksponeringstider samtidig), selvutløser, eksponerings på tid (TIME), og mekanisme som holder utløseren.1. Kabellengde: 85cm 2. Støpsel og sokkel: 10 pins. 3. Strømkilde: 2x 1.5V AAA batterier (LR03) .
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.