Kikkert Prostaff 3 16-48x60

Nikon Kikkert Prostaff 3 16-48x60

1003573
3 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Nikon Prostaff 3 16-48x60
En høypresterende Prostaff 3-tubekikkert og et kompakt stativ som tilsammen får plass i en solid veske. Linser og prismer med fullstendig flersiktsbelegg gir knivskarpe bilder med enestående lyshet. Det perfekt tilpassede zoomokularet med høy pupillavstand gir fortreffelig komfort. Den vanntette og duggfrie Prostaff 3-tubekikkerten er kledd med beskyttende gummi, og tåler harde tak i alle typer terreng.

Leveres med:

  • Kompakt stativ
  • Veske
  • Objektivbeskyttelse
  • Okularbeskyttelse

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.