Nikon Kikkert Prostaff 3 16-48x60
Artikkelnummer: 1003573

Nikon Kikkert Prostaff 3 16-48x60

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
3 689 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon Prostaff 3 16-48x60
En høypresterende Prostaff 3-tubekikkert og et kompakt stativ som tilsammen får plass i en solid veske. Linser og prismer med fullstendig flersiktsbelegg gir knivskarpe bilder med enestående lyshet. Det perfekt tilpassede zoomokularet med høy pupillavstand gir fortreffelig komfort. Den vanntette og duggfrie Prostaff 3-tubekikkerten er kledd med beskyttende gummi, og tåler harde tak i alle typer terreng.

Leveres med:

  • Kompakt stativ
  • Veske
  • Objektivbeskyttelse
  • Okularbeskyttelse
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen