Spottingscope PROSTAFF 5 82-A

Nikon Spottingscope PROSTAFF 5 82-A

319339
  • Optikk i Eco-glass fri for bly og arsenikk
  • Innebygd solblender
  • Vanntett og duggfri
4 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
PROSTAFF 5 Teleskop er grunnmodellene av Nikon Teleskop og etterfølgerne av RA III-serien. PROSTAFF 5 Teleskop kikkerthus er cirka 20 % lettere enn nåværende RA III-skoper. Det nyutviklede zoomokularet minimerer fargebrytningsfeil i kanten av synsfeltet og gir lang Øyeavstand for behagelig bruk. Tre typer okularer med digiscoping-kompatibilitet kan kobles til en rekke kompaktkameraer i COOLPIX-serien. Det gjøres ved hjelp av FSB-seriens festebrakett for digitalkameraer. Kikkerthuset er cirka 20 prosent lettere enn nåværende modell. Det nyutviklede zoomokularet minimerer fargebrytningsfeil ved kanten av synsfeltet og gir stor Øyeavstand. Stort objektiv (60 mm & 82 mm) gir lyssterkt søkerbilde. Alle objektivene og prismene i kikkerthuset og okularene har belegg i flere lag. Vanntett (ned til 1 m i 10 minutter) og duggfritt med O-ringforsegling og nitrogengass i kikkerthuset. Vannmotstandige okularer. Digiscoping-fatningen kan kobles til en rekke kompakte digitalkameraer i COOLPIX-serien ved hjelp av FSB-seriens festebrakett. Den er tilgjengelig for de tre nyutviklede okularene. Innebygd solblender til å skyve ut. økoglass uten bly og arsenikk. Permanent etui er inkludert. Kikkerthuset har to skruehull for sikker montering på et stativ som kan justeres for bruk med eller uten digiscoping-system. Stilig og kompakt design. De nåværende okularene for RAIII-serien er kompatible med det nye PROSTAFF 5 Teleskop kikkerthuset. Spesifikasjoner Type Vinkel Objektivdiameter (mm) 82 Kort nærgrense (m) 6,1 Lengde (mm) 392*1 Høyde x bredde (mm) 113 x 95*1 Vekt (g) 960 Belegg, optikk Konsekvent bruk av belegg i flere lag; fasekorrigert Vanntetthet Fylt med nitrogengass. Opptil 1 m under vann i 10 min. Skruehull for stativ To skruehull for å balansere kikkerthuset, med eller uten DSLR zoomfeste FSA-L2 + D-SLR eller digiscoping-systemer. Okularfatning Bajonett Innebygd solblender til å skyve ut Ja Kompatibelt med nåværende søkere i RAIII-serien Ja
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.