Nikon Spottingscope PROSTAFF 5 82-A
Artikkelnummer: 319339

Nikon Spottingscope PROSTAFF 5 82-A

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Optikk i Eco-glass fri for bly og arsenikk
  • Innebygd solblender
  • Vanntett og duggfri
4 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
PROSTAFF 5 Teleskop er grunnmodellene av Nikon Teleskop og etterfølgerne av RA III-serien. PROSTAFF 5 Teleskop kikkerthus er cirka 20 % lettere enn nåværende RA III-skoper. Det nyutviklede zoomokularet minimerer fargebrytningsfeil i kanten av synsfeltet og gir lang Øyeavstand for behagelig bruk. Tre typer okularer med digiscoping-kompatibilitet kan kobles til en rekke kompaktkameraer i COOLPIX-serien. Det gjøres ved hjelp av FSB-seriens festebrakett for digitalkameraer. Kikkerthuset er cirka 20 prosent lettere enn nåværende modell. Det nyutviklede zoomokularet minimerer fargebrytningsfeil ved kanten av synsfeltet og gir stor Øyeavstand. Stort objektiv (60 mm & 82 mm) gir lyssterkt søkerbilde. Alle objektivene og prismene i kikkerthuset og okularene har belegg i flere lag. Vanntett (ned til 1 m i 10 minutter) og duggfritt med O-ringforsegling og nitrogengass i kikkerthuset. Vannmotstandige okularer. Digiscoping-fatningen kan kobles til en rekke kompakte digitalkameraer i COOLPIX-serien ved hjelp av FSB-seriens festebrakett. Den er tilgjengelig for de tre nyutviklede okularene. Innebygd solblender til å skyve ut. økoglass uten bly og arsenikk. Permanent etui er inkludert. Kikkerthuset har to skruehull for sikker montering på et stativ som kan justeres for bruk med eller uten digiscoping-system. Stilig og kompakt design. De nåværende okularene for RAIII-serien er kompatible med det nye PROSTAFF 5 Teleskop kikkerthuset. Spesifikasjoner Type Vinkel Objektivdiameter (mm) 82 Kort nærgrense (m) 6,1 Lengde (mm) 392*1 Høyde x bredde (mm) 113 x 95*1 Vekt (g) 960 Belegg, optikk Konsekvent bruk av belegg i flere lag; fasekorrigert Vanntetthet Fylt med nitrogengass. Opptil 1 m under vann i 10 min. Skruehull for stativ To skruehull for å balansere kikkerthuset, med eller uten DSLR zoomfeste FSA-L2 + D-SLR eller digiscoping-systemer. Okularfatning Bajonett Innebygd solblender til å skyve ut Ja Kompatibelt med nåværende søkere i RAIII-serien Ja
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen