Liten og lett kikkert - Nikon Prostaff 3s 8x42

Nikon kikkert Prostaff 3s 8x42

1025812
  • For alt fra fuglekikking og vandring til sport
  • Vanntett ned til 1 m dybde
  • Kompakt utforming

Velg forstørrelse

1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ekstremt kompakt og lett kikkert

Denne kikkerten er super til daglige utendørsaktiviteter som å se på naturen, vandringer eller idrettsarrangementer. Den lette og kompakte kikkerten med solid gummikledning gir et stødig og behagelig grep og en enkel håndtering. Takket være det vanntette og frostsikre konstruksjonen kan du ha med deg kikkerten i all slags vær. Med et bredt synsfelt som ikke går på kompromiss med øyeavstanden samt øyemuslinger du kan tilpasse, blir det enklere å finne og beskue bevegelige mål som for eksempel fugler.

 

Alle linser og prismer er laget av Nikon ECO-glass og flere lag med coating på linsene sammen med høyreflekterende prismebelegg gir et skarpt og lyssterkt bilde. Den høye optiske ytelsen sammen med enkel håndtering og lav vekt gjør at denne kikkerten både er prisgunstig og av svært høy kvalitet.

Fordeler

  • Høyreflekterende prismebelegg av sølvlegering for høy lystransmisjon
  • Flersjiktscoating på linsene
  • Sjenerøs øyeavstand gir et tydelig synsfelt, også for brillebrukere
  • Vrid- og skyvbare øyemuslinger av gummi med faste klikk gjør det enkelt å finne riktig øyeavstand
  • Vannett (ned til 1m under 10 minutter) og frostsikker, fylt med nitrogengass
  • Gummiforsterkning gjør kikkerten robust og gir et behagelig grep
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.