kikkert Prostaff 7s 10x42

Nikon kikkert Prostaff 7s 10x42

1012428
  • Vanntett ned til 1 m dybde under 10 min
  • Perfekt også for de som bruker briller
  • Lett og enkel å bære med seg

Velg forstørrelse

2 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Nikon Prostaff 7s
Vanntett og duggfri kikkert med et sikkert og komfortabelt grep. Har vrid- og skyvbare øyemuslinger, noe som gjør det enkelt å få stilt inn rett visningsposisjon samt lang øyeavstand,  noe som gir et klart synsfelt selv for de som bruker briller. Har linser med flerflerlagsbelegg som gir lyse bilder med høy kontrast. Linsene og prismene er helt fri for bly og arsenikk. Perfekt for alle typer friluftsaktiviteter, som fotturer, camping og fugletitting.

Funksjoner
- Vanntett ned til 1m dyp under 10min
- Duggfri
- Eco-glassoptikk
- Lett
- Perfekt også for brillebrukere

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.