Nikon Kikkert Sportstar EX 10X25 DCF
Artikkelnummer: 302116

Nikon Kikkert Sportstar EX 10X25 DCF

Kikkert Sportstar EX 10X25 DCF

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 287 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
En lett, slank og elegant kikkert med 10 x forstørrelse, 25 mm frontlinse og stort synsfelt. Linser med belegg i flere lag gir lyse og klare bilder selv i svakt lys. Huset er dekket av et gummibelegg som gir sikkert grep. Den er kompakt nok til å passe fint i en lomme eller veske. Denne modellen er det perfekte reisefølge for en rekke aktiviteter, blant annet fotturer og annet friluftsliv, eller for å se på sportsarrangementer. Forstørrelse (x) 10 Effektiv objektivdiameter (mm) 25 Synsfelt (virkelig) (grader) 6,5 Synsfelt (tilsynelatende) (grader) 65 Synsfelt på 1000 m (m) 114 Utgangspupill (mm) 2,5 Relativ lysstyrke 6,3 øyeavstand (mm) 10 Kort fokuseringsavstand (m) 3,5 Justering av pupillavstand (mm) 56-72 Lengde (mm) 103 Bredde (mm) 114 (67) * Dybde (mm) 43 Vekt (g) ** 280 Linser med flerlagsbelegg Ja Vanntett Ja
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.