Kampanje
Nikon Nikkor Z 26mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 26mm f/2,8
Artikkelnummer: 1058891

Nikon Nikkor Z 26mm f/2,8

Utrolig kompakt og lett pannekakeobjektiv

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Ekstremt kompakt og lett vidvinkelobjektiv
 • Lysstyrke f/2,8 og nærgrense på 20 cm
 • Tilpassbar innstillingsring
6 040 NOK6 644 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pannekake vidvinkelobjektivet NIKKOR Z 26 mm f/2,8 er det tynneste og letteste fullformat pannekakeobjektivet noensinne i Z-serien. Med en fast, allsidig brennvidde på 26 mm, kort minimum fokusavstand og skarp NIKKOR Z-optikk, er dette kompakte vidvinkelobjektivet klart til å bringe store ideer ut i livet. Fotografer vil kunne ta suverene bilder fra sitt eget unike perspektiv.

Fordeler

 • Ekstremt kompakt og lett vidvinkelobjektiv
 • Lysstyrke f/2,8
 • Nærgrense: 0,2 m
 • Tilpassbar innstillingsring
 • 7 avrundede blenderblader
 • Værbeskyttet konstruksjon

Utrolig kompakt design

Med en vekt på 125 g (ca.) og lengde på bare 23,5 mm (ca.), er dette supertynne og lette vidvinkelobjektivet med fast brennvidde perfekt for kreative og raske fotografering. Objektivet er så lite at det gir diskresjon en helt ny mening. Ikke en gang det medfølgende linsedekselet med bajonettfeste gjør det uhåndterlig på noen måte, og solblenderen kan også utstyres med 52 mm filtre for enda mer kreative alternativer. Til tross for den kompakte størrelsen har dette pannekakeobjektivet pålitelig og robust konstruksjon – objektivfestet er laget av metall, og linsehuset og alle bevegelige deler er forseglet for å beskytte mot støv og vanndråper.

Kreativitet i alle mulige situasjoner

NIKKOR Z 26 mm f/2,8 er godt egnet til å fotografere gatescener som landskap, interiør og mye mer, og gir fotografer muligheten til å være kreative i alle mulige situasjoner. Det brede Z-fatningen, sammen med en stor maksimal blenderåpning på f/2,8, gir objektivet suveren ytelse i lite lys, og fotografer kan bruke raskere lukkerhastigheter for å fryse actionfylte øyeblikk uten å ofre lysstyrken. Når du fotograferer på nært hold, stiller fokusen skarpt selv når du holder kameraet så nært som 20 cm fra motivet – og bokeh kan forsterkes på korte avstander for mer markant bakgrunnsuskarphet. Videografer og vloggere kan dra nytte av objektivets brede synsfelt og undertrykkelse av fokusristing for å lage flotte videoklipp; et perfekt objektiv for alt fra feiende, brede sekvenser til intervjuer med en ekte følelse av tilstedeværelse.

Leveres med

 • NIKKOR Z 26 mm f/2,8
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK